Hey boy don't you know, I got somthing going on....

Sitter på bussen till Vara nu. Jennie ska hämta upp mig där, så åker vi till Grästorp...  Har verkligen varit stressad idag och det har inte riktigt känts som min dag. Men efter att jag åkt och mött Angeliqa, Marco och Adriana så släppte det.
Har varit i Lilla edet och kollade på deras nya hus. Nu är dem villaägare. Var och käkade god kebabpizza i Utby också..

Är väl det jag hunnit med idag, och när jag kommer fram ska jag väl förmodligen gå och lägga mig och sova. Är helt slut.

Det bara é så....

Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara é så....

Tjabba folks. Har inte haft någon lust att skriva ner någonting på länge. Inte nu heller. Men nu kommer det ett litet inlägg.
 
Flyttade hit den 25e maj och det har hänt en massa saker redan nu, på en månad. Fått en massa nya vänner. Johnny-boy har tatuerat in ett hjärta med ett J i mitten, på mitt ben. Han har ett likadant. Inte så fina, men vi kommer ju alltid minnas hur roligt det var att göra dom. Jessica har tatuerat in en jesus-fisk på min hand också. Lite snyggare, men nästan alla tycker att den är ful. Haha. Funderar på om min bror ska få göra en riktig gaddning på mig, med lite noter och en mikrofon och lite sånt smaskigt.

Har spelat massa fotboll, haft party, åkt bil och lite roligheter. På midsommar åkte jag, Denisen, Masken, Kenny, Marcus och Issa upp till Karlstad, (Skattkärr.)

Hem till CK på party. Någon luring sa att det skulle komma ungefär 200pers, men dök väl kanske upp 40-50pers kanske. Lite surt. Men annars var det ganska roligt. Fick influensa som nästan resten av laget också fick, som fortfarande sitter i. På tillbaka vägen pajjade bilen, någonting med (packblås?),  i alla fall så började bilen att ryka och vi fick sitta i säkert 3 timmar och vänta på en bärgningsbil tillslut. Blev skjutsade in till Karlstad igen där alla tåg och bussar hade gått. Tillslut efter många om och men så kom vi hem till Issas mamma som lånade ut sin lägenhet till oss. Dagen efter var vi nära på att missa tåget igen för att Denisen inte ville gå upp ur sängen..  Kom med tåget och blev tvingade till att gå av i Kil eftersom att masken bara hade ett maestro-kort. Marcus sa att han bara hade 300 på kortet och sen hade han tydligen 900kr att lägga ut... Men det var försent så alla fick gå av. Förutom Marcus då...

Fick sitta i Kil i ungefär fyra timmar, vi blev kompisar med en som vi tror var peddofil. Ganska schysst. Hände en massa jävla knasiga saker, och vi försökte köpa barnbiljett, men gick ej. Ganska pinsamt vill jag berätta. Hahaha.

Nu är det så att jag bara vill vara med dig, det bara é så.

Åker förmodligen till ödet i morgon, Grästorp. Hörs ju bara på namnet.


RSS 2.0