Pannkakor = efterrätt/godis

Stått och gjort, jättegoda pannkakor. Mina pannkakor har nog aldrig blivit så bra som idag.. Nu ska jag äta mina pannkakor och ett glas med mjölk och kolla på Snow buddies, en film som Issa tipsade om. Skulle vara skit bra och asrolig!

För i övrigt så var mamma ganska skeptisk till pannkakor då hon tycker att det är godis. Issas pappa tycker att pannkakor är en efterrätt. Varför ska alla föräldrar tycka så om små goda söta pannkakor för?

Har inte gjort så mycket mer än att ha pratat med Issa  och delvis natha i telefon. Gjort en ny mycket coolare msn också, för att någon bytte lösen på min andra några gånger. Sedan har jag nog bara gjort en massa ovesentliga saker och nu är jag så trött så jag kan somna vilken sekund som helst, tror jag får skjuta upp gymmet tills i morgon.

Tjolahopp galopp.



Har satt in kasslergratängen i ungnen för ett tag sen så ska väl ta ut den snart. Till det blir det sallad. Tänkte packa ner lite saker i den sista flyttlådan vi har kvar. Vilket betyder att jag måste köpa fler på fredag.


Var hundbråk på gården här nyss, vet dock inte om det var samma hund som attackerade Buster. Kanske var deras andra hund som attackerade hennes hund som bor över här. Blir sjukt trött på hon med de två hundarna som bara attackerar hundar hela tiden, tillslut kommer hundarna attackera människor. Buster blev helt skakad över vad han såg. stackars min sötis.

Jag ska i alla fall ta lite mer mat och kolla på film nu en stund tänkte jag.

Städa städa varje fredag. . . . . .

Har städat oftare än någonsin den senaste veckan, nu är det bara att rensa ut gamla saker jag inte behöver så jag slipper ha med det. Alltså det är ju inte alls lång tid till jag flyttar, och nu på riktigt!

Var och beställde ett lösenord för att söka in till gymnasiet. Jag har nämligen bestämt att jag vill börja om gymnasiet på riktigt, från ettan. Ska nog börja på Livsmedelsprogrammet. I Sävsjö eller Göteborg beroende vart jag kommer in. Ser fram mot det vill jag säga!

Vi hade visning idag och det gick braaa! Fast har haft ganska tråkigt eftersom Issa jobbar idag, så man kan inte prata med henne. Ska nog träffa D senare tror jag.

Puss och kram skumbanan


Hejsan hoppsan.

Sitter och äter en knäckemacka med grillkrydda, med buster hängandes över mig.  Det går ganska bra att hålla sig till 1300kcal om dagen faktiskt! Får se hur det går i framtiden.. Har tagit före bilder som kommer ut OM jag går ner 10kg. Annars inte, hahaha.

Idag har jag.. Inte gjort någonting tror jag, fast jag skulle väl rensat lådor och sånt, men det får jag sätta igång med imorgon om jag inte är så lat som övriga dagar. Känns inte så vettigt att skriva här om jag inte har någonting vettigt att skriva.

Jo, igår fick vi en ny låt på ensemblen och läxa i trafikkunskapen. Trevligt va?  Jag jag kunde väl tänka mig det.

Modifast/Naturdiet/Mat

Vaknade nyss efter att ha sovit i säkert elva timmar. Kanske var det jag behövde, fast nu är jag lite seg.
Såå denna veckan ska startas med en diet, och hoppas att den håller veckan ut i alla fall, för jag vill så gärna gå ned i vikt till sommaren, annars annars alltså.

Är medlem på en sida www.viktklubb.se, där skriver man in sin nya vikt varje måndag och sina midjemått och framför allt, vad man stoppar i sig varje dag. Kanon, fast har varit medlem där i lite över fyra månader, så jag skäms faktiskt lite grann. Idag ska det i alla fall startas på riktigt!
Vågar mig inte riktigt på Issas idé om att bara äta frukt i en vecka, hahaha.



Dra in magen så att jag kommer förbi och fram!

Tjenare!
Har varit ute och slängt sopor, men avvaktar lite med att slänga resten för jag vill inte gå förbi irritations objektet, som just gick ut på sin balkong. Säkert för att hon ville gapa lite, men nix. Haha.
Längtar något enormt till Hultsfredsfestivalen så att det inte är sant. Jag och Issa har våra idéer kan man ju säga!

*Början på juni är det väl GE-KÅS i Ullared som gäller, massor som ska inhandlas inför Hultsfred, alt. Öland.
*19 juni är det midsommarafton och då blir det nog så att vi åker till Öland och partar.
*Början på juli börjar det riktiga partyt, Hultsfredsfestivalen alltså!                                                


Puss och kram - Garn. 

Här får ni en bild när jag och Issa haxade hennes bil för att sätta på en snygg dekal.
http://izabellakedza.se


FÄRGESTAD! <3

FÄRGESTAD VANN MED 3-2 ALLDELES NYSS, WIIIIIIIIIIIIE!!!!!!!

Skam.

Får skämmas lite över mig själv som inte har uppdaterat här på hela elva dagar. Lite dåligt faktikst.

Har för i övrigt tvättat upp all tvätt idag, och imorgon blir det till att rensa ut gammalt skit och städa. Jag har inte en aning om vad jag ska skriva, men jag har börjat kolla på Big Brother 2003, och är nu på avsnitt 23/60. Så man kan ju säga att jag har lagt ut en stor del av min fritid på att kolla på det. Borde ladda ner några avsnitt av Desperate Housewives också.

Till någonting helt annat så ska jag förmodligen åka till skolan imorgon och få ett nytt lösenord till min skol-mail, så jag kan ta del av all skit dem skriver hela tiden. Är ganska irriterad på min mentor Lisa nu igen, dåligt. Hon borde få spö faktiskt. I alla fall ska jag försöka gå till studievägledaren också och fråga om jag får läsa upp två ämnen hemifrån, om inte så borde hon också få spö, tycker jag.

Puss och kram - reklam.

RSS 2.0