I'm a barbie girl, in a barbie world, life it's plastic. It's fantastic.

Har åkt allt möjligt idag, dock inte buss och spårvagn. Men i morgon kanske. Jag har så jävla tråkigt. Finns verkligen inte ett piss att hitta på. Eller jo... SOVA. Men hur kul är det när man är pigg. I alla fall så vet jag inte vad jag ska skriva mer än att jag ska försöka sova strax.


Day and night....

Nu är jag helt slutkörd. Varit uppe sen stax innan åtta i morse.

Hejråååååå folks.

24 25

I don't want to fall back on my face again...

Nu är jag helt slut, efter att ha hållt igång sedan 6.00 i morse. Tiden går så himla mycket saktare när man går upp tidigt, kan vara ganska segt måsta jag säga. Men dagarna har ändå gått fasansfullt fort! Jag har hunnit tvätta i fyra timmar och städa och handlat och ätit pizza, hämtat lådor och ja. You name it.

Är nästan färdig helt nu. Ska bara få i det sista i lådorna och sen städa en massa! Känns nästan som om man ska falla i bitar nu, haha. Helt svettig. När jag var påväg till affären kom jag på att "Den stänger ju om sex minuter." Så det blev att skynda sig ännu mer. Har hunnit in en sväng på Netto och handlat och sedan förbi coop och hämtat bananlådor och kommit hem på 30 minuter. SLÅ DET!

Nu ska jag dricka loka och smaska i mig godis om jag orkar.

I don't want a broken heart.

Beyonce - Broken-hearted girl. 




Why does it rain?

Gick ut för att jag skulle hämta ett paket åt mamma som jag har drygat ut på innan. När jag väl kom ut började det regna OCH hagla. Paketet som mamma trodde var världens minsta var ju garanterat mycket större. Vägde ju endel också. Sen var det sådan plast som det är över paketen. Plast + regn blir ganska halt för händerna. Lyckades komma hem. puuh.

Nu lyser solen klart medans det regnar lite. Kommer väl blixtar och dunder senare idag. Har varit det nästan alla dagar nu.

Förut när jag var iväg köpte jag en snygg rosa datorväska med blomdetaljer, från märket Golla. inte för att en datorväska behöver vara fin, men eftersom en ful kostade lika mycket som en fin spelade det inte så stor roll.

22   23   24   25


Keep rocking, keep nocking.

Inte direkt fint väder idag. Men jag ska ut ändå, till Clas Ohlson idag igen. Måste ha lite mer flytt-prylar. Så idag blir det full-fart här hemma. Jag ska försöka få ner resten av mina saker i en låda och sen städa ur rummet kanske.
  Har även hunnit äta lite yoggi och vara vaken i över en timme för den som vill veta. Nu ska jag duscha.

Tjingeling.


VIKTIGT!!!!!

Gå in på den här bloggen och läs. Länka du också!!

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9566593


Each and everyday I lift my hands and say, I wan't to be more like you...

Godagens.

Idag har det inte hänt så mycket. Har hämtat hem bananlådor som vi skall lägga alla böcker i. Flyttlådor går sönder om man lägger för många i nämligen. Sedan har jag varit iväg till Clas Ohlson och köpt mig ännu fler flyttlådor så vi är väl uppe i 35 stycken nu, herre jösses att man kan ha så många!

Yoo. Har kommit på att jag vaknar senast vid nio varje morgon. Kan ju vara skönt, men inte alltid.

Just det! Buster var mycket nära på att bli biten igen. Av samma hund.

Nu ska jag sova. Tjarå.

Shake it, shake it.




Kul att jag hade tvättid igår och trodde att den var idag. Kuuuul. I alla fall så får jag tvätta på söndag klockan sju på morgonen. Alla andra tider var bokade. Hell yeah!

Killing me softly....

Inte många timmars sömn inatt. Kollade på Wallander - Hämnden till klockan nästan var tre på natten. Sen fick jag väl sova i några timmar tills det började blixtra och åska som aldrig förr. Gick inte ens att försöka blunda eftersom det blinkade på väggarna om vartannat. Regnade och haglade också. Känner mig i och för sig mycket piggare nu efter lite kortare sömn.

Åkte till skolan och pratade med mitt hatobjekt. Sedan så gick jag och åt en glass för att fördriva tiden lite. Köpte även en hjärtstekpanna som mamma lagt undan i någon liten söt butik. Gick även till SJ efter det, lovar att det var inte roligt. Lyckas alltid att få samma person som ska hjälpa mig varje gång, jippie. Slutade med att jag gick där ifrån och har nu köpt mina biljetter på internet istället.

Har nyss varit i affären och köpt frukt, skulle även köpa isglass, men det är någonting jag aldrig kommer ihåg.


I'll be right there with you...

Jag känner bokstavligt för att gå och lägga mig igen, men har sovit på tok för mycket idag. Vaknade vid nio i morse efter åtta timmars sömn. Sedan var jag vaken till ett och sov till sex.  Så i stort sett känns det som om jag har sovit längre än min vakna tid idag. Skulle nämligen iväg och köpa biljetter inför resan och köpa någon stekpanna åt mamma som hon hittat. Men jag kom inte längre än till sängen, haha.

Nu har jag i alla fall varit inne i duschen efter många om och men. Sjukt trött och seg. Ska gå ut för första gången för idag om en liten stund. Till netto som stänger redan om fyrtio minuter. Gäller väl att jag inte är på latsidan så länge till nu.

Ska även berätta att jag trode att det var måndag idag.

Puss och kram chokladbanan


Ride with me.

Varit vaken sen lite innan åtta idag. Sovit i över tolv timmar tror jag det var exakt. Nu ska jag iväg till Willys för att inhandla nytt moppset som inte luktar ättika. Ajax är väldigt behövligt också. Sedan ska jag städa ur det rummet som jag skrev att jag skulle göra igår.

Nu ska jag sätta in lasagnen i ugnen innan jag går, tar ju ungefär 60 minuter för den att bli klar. Redan hungrig.


You can always count on my love....


Mamma skulle sätta makaroner på kokning förut och sedan gick vi och kollade lägenheter på datorn. Efter ett bra tag frågade jag henne om hon inte kokade makaroner(?) "JO DET GJORDE JAG JU...*springer in i köket*" Då vart makaronerna brända och det luktade ju inte så gott så att säga.

Bråket i morse verkade ha pågått längre än vad jag hade sett, och det verkade som om de kanske hade kastat gatustenar också eftersom alla inte satt kvar. Polisen gick och fotograferade och förhörde några utav människorna som var kvar och tog även med sig gatustenarna, som bevismaterial om det skulle bli någon rättegång skulle jag kunna tro.

I vilket fall så funderar jag på att skura ur det tomma rummet från golv till tak så det riktigt glänser om det. Ja, det får bli det till att börja med.

Snart har jag ett tomt rum.

Double your pleasure, Double your fun...

Vaknade väl sådär lite innan  fem idag, av ett bråk. Alla slog på alla och snubblade över inbyggda saker på marken och sprang så de landade framlänges osv. Hur stor är chansen att man vaknar när man har stängt fönstret liksom?
I alla fall kom det senare en brud ut och hjälpte en kille med dreds. Fast hon verkade mest arg på honom, hehe.
Jävla svartklubb, USCH! Alltid äcklgt mycket folk där varje fredag + lördag. Så jag ropade att mamma skulle ringa polisen. Tack o och lov är alla borta här ifrån nu. Polisen visste heller inte att det var/är en svartklubb. Hahaha.

Iallafall står klockan snart 05:30 och hur ska jag få tiden till att gå? Wiiiiiiii. Min lyckligaste dag typ, eller typ sådär inte.

Föresten, nu kom det två ambulanser också. Kanske ska räkna bilar idag. Rolig hobby.

En söndag. Klockan halv sex.

If you seek amy.


Tjabba!

Har varit sjukt seg och trött hela dagen idag, kan ju bero på vädret kanske. Men nu är jag riktigt sugen på att göra någonting roligt. Fast, finns ingenting roligt att göra så nu blir det att packa. Inte roligt. Men annars kommer vi ingen vart.
Ska aldrig flytta efter denna omgången, haha. Nästa gång jag flyttar så tänker jag i alla fall inte packa. NO WAY!

Mår dåligt efter allt godis som jag suttit och proppat i mig alltså. Wow, känns ju nästan som om man är bakis, inte riktigt men ni förstår. Idag ska mamma kolla på Eurovisionsongcontest(?) Kanske får kolla jag med då.

Yooo, men nu ska jag packa.

Vila i frid Amandas farmor!

We keep on rocking.

Nu har jag hängt tvättat fyra maskiner och hängt upp massa kläder i torkskåpet. Känner mig nöjd för idag.
Maten blev nyss klar också, så jag äter någon gryta istället för riset hade tagit slut. "Man får tager vad man haver"

Jag ser henne vart jag än går, blir fan galen snart. Klarar verkligen inte av att se häxan. Fast ganska tur för henne att hon inte har gapat någonting efter mig eller mamma på länge. Då jävlar säger jag bara. Fast kan ju säga att jag blev ganska irriterad när hon var riktigt otrevlig mot en liten kille som inte var mer än fyra år. Där går gränsen liksom.

I alla fall så löser sig saker och ting ändå skulle jag kunna tro. Skönt!


When it was good.... Now is it no't.

Helvete. Jag är så jävla arg så att jag snart spricker. Så jävla jävla arg. Nu har det hänt igen, och jag vet inte vad jag tar mig till snart alltså!

Två jävla gånger har dom svikit. Nu, denna gången för att det har skapat problem mellan dem. Så nu ska de väl inte bo med varandra länge, eller vad det nu var. Fan alltså. Fan, fan, fan, fan, fan, fan!

Hit me thruu the phone....

15 dagar kvar till flytten idag.

Vet inte riktigt vad jag har tänkt att hitta på idag. Funderar på att gå till affären och handla lite och sedan göra iordning korvstroganoff med ris. Fy fan vad gott!

Har nog inte mycket mer att berätta än att jag fick reda på att min kisse hade varit helt galen och gått ut genom fönstret och klättrat till balkonräcket på tredje våningen. Hon har verkligen inte allt inne i huvudet.

Ja, och idag blir det att packa lite mer. Vill få ner allt så jag slipper sen.

Man vill ha sin bit av kakan, men man vill äta den med. Folk vill ta tillbaka men vägrar att ge....


Sitter här och ät fett sugen på pizza och coola, nu såhär precis efter tandborstningen. Men får nöja mig med en cigg.
I alla fall så känner jag mig ganska trött och har gjort hela dagen så får fara ut på en cigg och sen sova eller kolla på film.
Får tänka efter lite helt enkelt. Har riktigt jävla dö-tråkigt.
 
Igår åkte jag och lämnade in min telefon med en en massa olika fel, och fick en väldigt fin blå nokia. Utan färgskärm eller mp3. Tar ju "bara" 1-2 veckor så är den färdig. Men hittade en liten söt mp3 som är tuggad på här hemma som jag får nöja mig tills dess.

Skulle också berätta hur bra batteriet är på den här telefonen. Ungefär dubbelt eller trippelt så bra som på min "nya" telefon. Gissar på att jag redan har svaret. Den har inte alls lika många finesser.

I'll be missing you!




Låten är bäst!

Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor.....

Hallå i stugan!

Vad jag har fått lära mig den senaste veckan är att kastrerade katter visst vill para sig. I alla fall Bosse.
Han har inga kulor kvar, utan bara pungsäcken. Amanda har känt efter nämligen.

I alla fall så har jag gjort mest ingenting idag, mer än att packa och småstäda. Köpte flyttlådor och lite andra bra saker som är bra nu inför flytten. Ska väl packa ner det mesta i mitt rum nu till helgen. Även om det inte behövs nu så är det väl ganska bra att få det gjort så man inte springer runt och yrar runt de sista dagarna. Som jag annars hade gjort om inte mamma skulle varit på mig hela tiden. De mesta kläderna åker ner i säckar om en vecka ungefär.

På tal om det så fick vi reda på att de från Göteborg ska skriva på kontraktet nu på onsdag. Vi ska väl försöka få det hem så mamma kan skriva på vårat, annars får hon åka upp. Nu känns det verkligen att vi ska flytta, men inte när. Tror nog att det kommer dagen vi packar in alla lådor i bilen. Om jag är lycklig? JA!



 Varberg                                     


Cool låt som alla esteter fick sjunga och spela till.

Även om jag är säker så kanske tvivlar jag,
Hjärtat bultar vid varje andetag.
Varit borta från varandra ett längre tag.
Rädd för att mista det finaste jag har.



(I alla fall en liten bit av låten, en refräng tror jag.)

Dagar i bilder

Bio tjejer          Amanda meckar
Anal och jag!                   Anal meckade.


Liseberg       Raggarbilar
Daniel och Putte.                     Amanda och Patrik.


Party       Wooow
Kastrerad bosse parar         Hehehhee.
sig med Iris.

You can have wathever you like.

Tjabba!

Det har inte kommit några uppdateringar på ett tag, men har haft ganska mycket annat att göra.

I onsdags bestämde jag mig för att stressa iväg till Göteborg med katten, och tog det lugnt sen. I torsdags så drog vi hem till Jimmsan och hämtade min plattång, och skyndade oss hem till Patrik igen för att vi skulle göra den underbart goda kycklinggrytan med ris. När vi väl var färdiga med den så stod jag och Amanda och kollade ut på spårvagnarna för att se om Patrik skulle komma, men nix. Inte Daniel heller. 
 
Så vi började storstäda, verkligen!  Hela köket var skinande rent och tavlor spikades upp. Men ingen dök upp då heller.
Men när vi bestämde oss för att nu, nu ska vi sova. Så kommer Patrik innanför dörren och lite senare Daniel.
Kan ju säga att ingen åt utav den goda maten... Elakt.

På fredagen bestämdes det bio som Amanda, Patrik och jag gick på. Grand Torino blev det.

På lördagen blev det lite tatueringar och så, men inte för mig. Kunde inte bestämma vad jag ville ha och så. Amandas lillasyster fick en ganska så speciell fisk, vågar inte säga mycket mer än så om den. Amanda själv gjorde en jävla snygg tatueruering på sig själv. (bild kommer senare)
  På kvällen kommer galningen Amanda ut ur dörren och ropar, JOSSAN JAG VILL GÅ PÅ LISEBERG I MORGON!

Det går faktiskt att räkna ut vad som hände i söndags, jo det blev liseberg för hela slanten. Även om jag inte hade några just då.

På måndagen drog jag mig hemåt, lite klurigt sådär, men det löste sig tillslut kan jag säga. Fast kom ju lite sent.


Jag vill känna nu, att jag är fri. Jag vill leva i min tid.....

Låg och tänkte på en sak igår....  Innan jag gick och lade mig så kröp det en nyckelpiga på mitt fönster, tänkte att den kanske ville ut. Men sen kom jag och tänka på en sak, om nyckelpigor överlever i regnet eller inte? Tänk om jag mördade den?

I alla fall så har det regnat i morse också tydligen, och är inte så värst  varmt ute just nu. Men jag ser hur solen tittar fram emellanåt.

Myrorna skulle komma vid tolv, men ringde nyss och sa att de kommer nu när som helst. De ska hämta en tv bla. och massa annat vi plockat ihop.


Tänkte bara säga att....

Jag fortfarande har ont i halsen, om inte mer. Fick lite sådär små ont på halsmandeln på höger sida. Trode ju att det skulle försvinna snabbt, men det höll i sig, och nu är det sämre än innan. HOPPAS för min egen skull att jag kan sjunga i morgon, annars är jag verkligen körd.

Min sånglärare kommer ju aldrig tro att jag har fått ont i halsen IGEN. Gång på gång liksom. Hon tror också att varje gång jag säger det är det en lögn. Men det säger hon ju inte sådär rakt ut. Men man ser på henne, och sarkasmen i hennes röst också. Blir så sjukt trött på sådanna lärare som bara tror att "Elever brukar ha den anledningen/undanflykten". Men i själva verket så är halsen ett stort problem, fett jobbigt ska jag säga.


Slut för idag, tack för idag.


Den där Issa ....


Hon kan hon. Nu har hon gjort en bloggdesign åt mig eftersom jag inte riktigt har blivit vän med alla stilmallar osv.
Så nu kan jag ju medela att min blogg är fin. Mycket fin.

Jaaaa. jag vet inte vad jag ska hitta på att skriva mer än att jag ska sätta på mig lite brun utan sol, och kila ner till affären en sväng. Sen blir det mat kan jag tala om... Förhoppningsvis ska jag börja springa/jogga varje morgon och inte vara så jävla lat som jag var i morse. Trött kanske man också kan säga.


Det är solsken överallt!

Godmorgon.

Har varit vaken i en timme och inte gjort så mycket mer än att koka ägg och ätit mackor. Gott. Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på idag, vilket kommer bli till att försöka packa ner det mesta av mina saker i flyttlådor, förutom det nödvändigaste förståss, men det förstår väl nästan alla. Kommer nog bli ganska tomt här inne, men vem bryr sig liksom.
Myrorna kommer ju och hämtar upp saker vi vill ha nu på måndag och nästa måndag kommer fastighetsvärdarna, tror jag det var. För besiktning.



28

RSS 2.0